Facebook Pixel

McDonaldʼs змінив рецепт своїх бургерів: коли вони з’являться в Україні

McDonaldʼs запустив нову платформу приготування бургерів. Її вже почали впроваджувати деякі країни світу, а в Україні вона почне діяти 2022 року. Про це The Page повідомили в пресслужбі McDonaldʼs в Україні.

Там також додали, що задля того, щоб країна перейшла на нову процедуру, необхідно модернізувати всі заклади мережі в ресторани «з досвідом майбутнього», яких зараз в Україні 65 із 95.

Вони передбачають:

  • наявність терміналів самообслуговування;
  • обслуговування клієнтів за столиками;
  • присутність експертів із гостинності в залі;
  • принцип роботи кухні «Приготовано для тебе», коли всі бургери готуються тільки під замовлення клієнтів і є можливість додавати і прибирати інгредієнти на свій смак.

За словами операційного директора McDonaldʼs в Україні Дмитра Корбута, запустити платформу приготування бургерів за новою рецептурою зможуть після того, як будуть модернізовані всі ресторани в країні.

Quote«Наші бургери стануть ще соковитішими та смачнішими, зміниться процес приготування біфштексів і рецептура булочок. Це вимагає оновлення обладнання та багатьох технологічних процесів із боку ресторанів і наших постачальників, до яких необхідно підготуватися», — додав він.

Водночас поки невідомо, чи зміниться вартість бургерів з огляду на новий спосіб їхнього приготування.

Варто зазначити, що з початку грудня McDonaldʼs уже почав працювати за новою технологією в Росії. Як пише агентство «Прайм», зараз у ресторанах країни їх готують у такий спосіб:

  • котлети для бургерів смажать на грилі невеликими партіями, а цибулю до них додають одразу на етапі обсмаження. Сир чедер за новою технологією додають у бургер за певної температури, однак за якої, поки невідомо;
  • компанія також змінила розміри булочок заради того, щоб співвідношення з котлетою стало кращим, і стала додавати в «Біг Мак» більше однойменного соусу;
  • McDonald's також змінив процедуру зберігання продуктів — тепер інгредієнти для бургерів подають на кухню частіше й меншими партіями.

Контекст. У вересні 2020 року McDonaldʼs в Україні ввів для шести ресторанів Києва і п'яти закладів Львова тестове сортування упаковки.

Подякувати 🎉