Facebook Pixel

Керівництво Ryanair прибуло до аеропорту Борисполя: про що домовилися

20 липня головний виконавчий директор Ryanair Майкл О’Лірі зустрівся з керівництвом аеропорту «Бориспіль».

Про це пише пресслужба аеропорту Борисполя.

Під час візиту було докладно обговорено партнерство між Ryanair і аеропортом щодо заявленого стратегічного плану авіакомпанії про швидке відновлення міжнародних перевезень на українському ринку, коли Україна виграє війну, а EASA підтвердить безпеку польотів в українському небі.

У планах авіакомпанії також тісна співпраця з урядом України з метою підтримки відновлення ринку авіаперевезень на рівні всієї країни, сприяючи в такий спосіб відбудові промисловості та економіки. Лоукостер Ryanair має намір залучити значні кошти в Україну та очолити відновлення українського ринку авіаперевезень, інвестувавши приблизно $3 млрд і розгорнувши до 30 нових літаків Boeing MAX у 3 основних аеропортах України: у Києві, Львові та Одесі. Ryanair планує відкрити 75 маршрутів з Європи до України протягом восьми тижнів після визнання повітряного простору безпечним.

Нагадаємо: генеральний директор авіакомпанії Ryanair Holdings Plc Майкл О’Лірі заявив, що лоукостер готовий відновити роботу в Україні, щойно тут знову стане безпечно літати.

Подякувати 🎉