Facebook Pixel

У Ryanair заявили про завершення ери авіаквитків за 10 євро

Виконавчий директор компанії Ryanair Майкл О'Лірі заявив, що ера квитків за 10 євро закінчилася, пише BBC.

За його словами, Ryanair більше не пропонуватиме дешеві квитки на рейси через стрімке зростання вартості палива. У середньому тариф авіакомпанії зросте з приблизно 40 євро, як це було торік, до приблизно 50 євро впродовж наступних п’яти років.

Однак, на думку О'Лірі, люди й далі часто літатимуть літаками попри зростання вартості життя.

Quote«Немає сумніву, що впродовж наступних кількох років ви більше не побачите дешеві рекламні тарифи — за 1 євро, за 0,99 євро й навіть за 9,99 євро», – заявив О’Лірі.

Він також підкреслив, що зростання вартості палива підвищує ціни не лише на авіаквитки, а й збільшує рахунки домогосподарств за електроенергію, що зменшує доходи людей. Але бос авіакомпанії наголосив, що попри це він очікує, що клієнти шукатимуть дешевші варіанти, а не скорочуватимуть кількість польотів.

Quote«Ми вважаємо, що люди й далі часто літатимуть. Але я гадаю, що люди стануть чутливішими до цін», — наголосив О’Лірі.

Контекст. Державіаслужба анулювала сертифікат експлуатанта молодого українського авіаперевізника Bees Airline. Причина – лоукост залишився без літаків, що унеможливлює його діяльність.

Подякувати 🎉