Facebook Pixel

Шлях до портів Дунаю дуже вразливий. Потрібні нові транспортні коридори — Юрій Атанасов, «Сентравіс»

В рамках спецпроєкту The Page «Експорт під обстрілами» Юрій Атанасов, генеральний директор компанії «Сентравіс» — одного з провідних постачальників безшовних труб, — відповідаючи на питання про потенціал дунайських портів для експорту, підкреслив важливість вирішення питання, як дістатися Дунаю сухопутними шляхами.

Quote«Єдиний шлях повз Одесу через Бессарабію виглядає дуже слабким та вразливим. Цього недостатньо. Потрібно будувати інші транспортні коридори. Зокрема, через Молдову. Знаю, що один такий проєкт вже є, і це справді дуже потрібна справа для українського експорту», — зазначив Юрій Атанасов в інтерв’ю The Page.

Раніше в рамках спецпроєкту The Page «Експорт під обстрілами» Олександр Буюклі, виконавчий директор Першого українського сільськогосподарського кооперативу (ПУСК) повідомив, що через безпекову ситуацію навколо дунайских портів деякі перевізники відмовляються відправляти туди авто, а бізнесмени змушені переглядати шляхи експорту і детальніше вивчити варіанти сухопутних перевезень залізницею та автотранспортом.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉