Про що писали цього тижня колумністи ?
Зібрали для вас найцікавіші колонки.
Де знайти грантові кошти для бізнесу
Експертка зі стратегічного фандрейзингу, засновниця першої екосистеми з фандрейзингу Synergy Universe Світлана Олєйнікова розповіла про те, де шукати грантові кошти на старт та розвиток бізнесу в Україні. Вона поділилась добіркою фондів та дала рекомендації, як стати видимими для грантодавців.

Майбутнє України після війни
Соціолог, доктор філософських наук, президент КМІС, професор кафедри соціології НаУКМА Володимир Паніотто поділився своїм баченням того, які проблеми можуть виникнути в Україні після перемоги в російсько-українській війні. Зокрема, на його думку, виникнуть великі проблеми через те, що з війни повернеться велика кількість людей з інвалідністю. Крім того, багато людей залишиться за кордоном. Також соціолог передбачає проблеми з робочою силою та зростанням рівня міграції.
Фізична активність щодня
Фітнес-тренерка Аліса Пивоварчик написала для читачів про те, як бути активним у повсякденному житті, а також розповіла про базові рухи та інтенсивність фізичних навантажень.
Як пройшов воєнний зимовий сезон на ВДНГ
Генеральний директор НК «Експоцентр України» Євген Мушкін розповів про те, як працював Експоцентр з початку повномасштабної війни, як пройшла «Зимова країна» на ВДНГ, і наскільки знизилась відвідуваність.
Що чекає кримчан після повернення півострова до України
Постійний Представник Президента України в АР Крим Таміла Ташева розповіла, скільки громадян росії в'їхало протягом дев’яти років до Криму, скільки українців звідти виїхало, які можуть виникнути труднощі під час реінтеграції жителів Криму та чи варто кримчанам боятися повернення під суверенітет України.
Рецепти для веганів і під час посту
Шеф-кухар, гедоніст, мандрівник та бренд-шеф ресторанних проєктів Fozzy Марко Черветті поділився з рецептами смачних страв, які можна готувати вегетаріанцям, веганам і тим, хто дотримується посту.
Головне від The Page
Дякуємо, що підписалися на The Page.
Буде гаряче!
Раз на тиждень ми будемо відправляти вам найцікавіші редакційні матеріали.
Я погоджуюсь з політикою конфіденційності
Читайте також