Facebook Pixel

Розшукуються компанії, дружні до родини — терміни анкетування учасників нового рейтингу подовжені

У грудні 2023 року «Центр розвитку КСВ» та The Page анонсували нове дослідження — Індекс «Кращі компанії, дружні до родини-2023». Цей рейтинг має надати бізнесу приклади кращих практик турботи про співробітників, співробітниць та їхні родини, а потенційним шукачам роботи — відповідні орієнтири на ринку праці. Для участі в рейтингу роботодавцям потрібно заповнити анкету.

Від початку анкетування організатори рейтингу отримали низку звернень від підприємств і у відповідь на прохання потенційних учасників вирішили подовжити термін заповнення анкети до 10 січня 2024 року.

Анкета рейтингу «Кращі компанії, дружні до родини-2023»

Що оцінює «Індекс Кращі компанії, дружні до родини-2023»

За словами Марини Саприкіної, керівниці Центру «Розвиток КСВ», цей Індекс має стати бенчмаркінгом, щоб зрозуміти, де компанії знаходяться зараз і що їм варто покращити, щоб бути більш конкурентоспроможними.

HR-експертка Тетяна Пашкіна зазначає, що бізнесів, які запроваджують спрямовані на підтримку родин проєкти, в Україні стає все більше. Але, на думку співрозмовниці The Page, іноді це стає вимушеним кроком, адже пошукачів на ринку праці не вистачає, і вони обирають роботодавця не лише за зарплатним критерієм.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉