Facebook Pixel

Компанії, дружні до родини: «Центр розвитку КСВ» та The Page розпочинають нове дослідження

Організувати евакуацію персоналу разом з родинами з небезпечних регіонів, створити на підприємстві дитячу кімнату для малюків співробітників, запровадити гнучкий графік та дистанційний формат роботи для тих, хто має бути поруч з сім’єю, допомагати мобілізованим родичам співробітників, створити новорічне свято для батьків з дітьми… Такі практики в останні роки стали нормою для соціально-відповідальних українських бізнесів, які мають фокусуватися не тільки на своєму співробітникові, а й на його найближчому оточенні — родинному колі.

Яка мета Індексу «Кращі компанії, дружні до родини-2023»

«Центр розвитку КСВ» та The Page ініціюють нове дослідження, щоб вивести Індекс «Кращі компанії, дружні до родини-2023». На думку організаторів, Індекс допоможе бізнесу запозичувати та поширювати кращі практики турботи про співробітників та співробітниць та їх родин, а потенційним шукачам роботи — знаходити компанії, які розділяють такі цінності.

Quote«Одним з важливих моментів Індексу-2023 року є фокус на психологічну підтримку та підтримку ветеранів. Тому компанії-учасники Індексу зможуть продемонструвати свою соціальну відповідальність та ESG стратегії в контексті соціальних показників, привернути увагу громадськості і талановитих співробітників до свого бренду роботодавця, зробити внесок в покращення репутації компанії, зрозуміти кращі практики, до яких потрібно йти», — зазначає Марина Саприкіна, керівниця Центру «Розвиток КСВ».

Учасниками дослідження можуть стати українські компанії, для цього потрібно заповнити анкету.

Що оцінює Індекс «Кращі компанії, дружні до родини-2023»

Хто може брати участь у рейтингу «Кращі компанії, дружні до родини-2023»

Учасниками рейтингу можуть стати бізнеси, які працюють на території України. Проте, є такі винятки:

  • алкогольний сектор;
  • табачний сектор;
  • гемблінг;
  • компанії, що визнані НАЗК спонсорами тероризму.

Учасники рейтингу мають надати інформацію за 2022-2023 роки і взяти на себе відповідальність за достовірність даних. Організатори мають право запитувати документи або витримки з документів, які підтверджують достовірність даних у ТОП-5 компаній, які набрали найбільшу кількість балів в номінаціях «Великі компанії», «Середній бізнес», «Малий бізнес», «Мікропідприємства», та ТОП-3 компаній з кожної галузі.

Терміни реалізації Індексу «Кращі компанії, дружні до родини-2023»

  • заповнення анкети: до 27 грудня 2023 року;
  • оцінка компаній: до 10 січня 2024 року;
  • нагородження переможців Індексу: 8 лютого 2024 року.

Анкета рейтингу «Компанії, дружні до родини-2023»

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉