Facebook Pixel

«Померти або врятуватися»: Буданов звернувся до російських військових

22 травня бійці «Російського добровольчого корпусу» вирішили звільнити Бєлгородську та Брянську області з-під ярма російської диктатури. На тлі цих подій начальник ГУР Кирило Буданов звернувся до російських військових і закликав їх здатися.

Глава української розвідки нагадав російським загарбникам, що вже протягом року вони не можуть досягнути жодної цілі, поставленої на початку повномасштабного вторгнення. За словами Буданова, це https://t.me/hochu_zhyt/538 звернення адресоване тим росіянам, яким вдалося вижити під час війни в Україні.

Quote«Буде ще гірше. У вас є вибір – померти або врятувати своє життя», – сказав начальник ГУР.

Голова ГУР розповів про державний проєкт «Хочу жити», який допомагає російським військовим. Спецпідрозділи ГУР уже вивели сотні російських солдатів через лінію фронту, тож тепер вони в безпеці й живуть у нормальних умовах.

Крім того, Буданов сказав, що окупанти, які добровільно здалися в полон, мають можливість повернутися до росії вже після війни або не повертатися туди взагалі.

Quote«Ви можете закінчити війну вже зараз, не потрібно чекати, поки вас вб'ють чи поранять. Звертайтеся в проєкт «Хочу жити», і ми допоможемо витягнути вас із м'ясорубки, що наближається», – підкреслив очільник розвідки.

Додамо, що Буданов записав це відеозвернення, власне, на тлі подій у Бєлгородській і Брянській областях росії.

Подякувати 🎉