Facebook Pixel
IT

Varus почав приймати онлайн-платежі за допомогою Tranzzo

Мережа супермаркетів Varus почала приймати онлайн-платежі на своєму сайті за допомогою технічної платформи Tranzzo.

Про це пише Асоціація ритейлерів України.

Varus провів технічну інтеграцію з фінтех-сервісом буквально за добу й забезпечив своїм клієнтам можливість швидко та надійно оплачувати покупки банківськими картками та через ApplePay й GooglePay.

Quote«Ми шукали надійного, технологічного й проактивного партнера та знайшли його в особі Tranzzo. Саме цього провайдера ми обрали за якісну технічну підтримку, кількість інтеграцій із банками, доступну адмінпанель для back-офісу та зрозумілу технічну документацію, — розповідає e-commerce-директор Varus Олег Спірін. — Завдяки можливостям Tranzzo платежі на сайті Varus стали ще безпечнішими, адже відтепер для карток Visa ми використовуємо сервіс VTS (аналог для карток Mastercard — MDES — The Page). Ці сервіси повністю захищають платіжні дані наших клієнтів і унеможливлюють онлайн-шахрайство».

Технологія Visa Token Service (VTS) замінює реальні реквізити картки Visa на цифровий токен для проведення оплати. Така заміна убезпечує платіжні дані клієнта від незаконного використання й робить оплати зручнішими. Особливість рішення полягає в тому, що токен може використовуватися для оплати навіть після перевипуску картки. Клієнтам непотрібно оновлювати його вручну, якщо картку було втрачено. Отже, токеніказія VTS зменшує кількість незавершених платежів та допомагає уникнути небажаних комісій за несвоєчасну оплату.

Окрім оплат на сайті Varus команда Tranzzo забезпечила можливість надсилати онлайн-рахунки в месенджерах і SMS. Швидко інтегрувати платіжні рішення допомогла доступність API, чітка та зрозуміла документація, злагоджена робота обох команд.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉