Facebook Pixel

Тайвань виділив $1 млн допомоги українським біженцям у Польщі

Тайвань виділить мільйон доларів на формування фонду допомоги Україні в Польщі.

Про це повідомляє МВС Тайваню.

Кошти з фонду будуть скеровані на фінансування ініціатив, спрямованих на підтримку українських біженців у Польщі. Проєкти включають зміцнення процесів місцевої інтеграції українського населення, покращення освітніх можливостей для дітей та молоді, а також інвестування в майбутні ініціативи.

Для біженців з України, які бажають повернутись додому, надаються зручні умови. Усі заявки мають бути розглянуті відбірним комітетом та схвалені для отримання субсидій, що ґрунтуються на заслугах.

Quote«Відтоді, як Росія розпочала війну з Україною, Польща прийняла найбільше біженців. Світ захоплюється тим, як поляки зустріли українців, які були змушені залишити свої домівки. Тайвань також стикається з загрозою з боку авторитарного режиму та підтримує демократію, допомагаючи Польщі у надання гуманітарної допомоги українським біженцям», — заявила посол Тайваню у Польщі Ву Шаннянь.

Посол додала, що створення Тайванського фонду у співпраці з Альянсом Польської метрополії демонструє відданість Тайваню демократії. Фонд працюватиме з місцевими органами влади Польщі та іншими партнерами для захисту демократії, свободи та прав людини.

Подякувати 🎉