Facebook Pixel

В якому стані знаходиться мережа «Київстар» 15 грудня

В якому стані знаходиться мережа «Київстар» 15 грудня

В якому стані знаходиться мережа «Київстар» 15 грудня

Мережа «Київстар» відновлюється після наймасштабнішої в телеком-галузі кібератаки. За минулу добу спеціалісти компанії відновили послугу міжнародного голосового роумінгу, усунули проблему з обривами дзвінків, стабілізували зв'язок у Києві. Про це повідомляє пресслужба оператора.

Quote«Наразі понад 95% базових станцій мобільного зв'язку на підконтрольній Україні території знаходяться у працездатному стані. Абонентам доступний голосовий зв'язок, в тому числі — в міжнародному роумінгу, послуги «Домашнього Інтернету». Відучора розпочато відновлення доступу до послуг мобільної передачі даних, зокрема на заході України», — говориться у повідомленні.

Сьогодні в планах компанії — подальше відновлення послуг передачі даних. Технічні роботи відбуваються поступово, з дотриманням усіх вимог безпеки.

Інформування про 100% працездатність сервісів компанія буде робити після завершення всіх стабілізаційних заходів.

У компанії попереджають, що у деяких населених пунктах все ще можуть виникати короткочасні складнощі з якістю зв'язку, але спеціалісти компанії їх оперативно усувають.

«Київстар» нагадує, що якщо ваша SIM-картка не реєструється в мережі, треба перезавантажити телефон або включити і виключити «авіа» режим. Також допомагає вибір мережі у налаштуваннях телефону.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉