Facebook Pixel

Сирія визнала незалежність так званих «ЛДНР»

Сирія визнала незалежність так званих «ЛДНР». Про це з посиланням на заяву Міністерства закордонних справ Сирії повідомляє місцеве видання SANA.

Quote«Офіційне джерело в Міністерстві закордонних справ і в справах емігрантів: «Втілюючи спільну волю та прагнення налагодити відносини в усіх сферах, Сирійська Арабська Республіка ухвалила рішення визнати незалежність і суверенітет як Луганської Народної Республіки, так і Донецької Народної Республіки», — йдеться в повідомленні.

Президент рф володимир путін підписав укази про визнання незалежності так званих «ДНР» і «ЛНР» 21 лютого 2022 року. Ба більше, глава РФ також офіційно узаконив дружбу, співпрацю та допомогу між Росією та зазначеними республіками ОРДЛО, підписавши відповідні документи з їхніми ватажками Денисом Пушиліним і Леонідом Пасічником.

Уже наступного дня Рада федерації росії отримала звернення путіна щодо використання російської армії за кордоном, включно з «ЛНР» і «ДНР».

24 лютого 2022 року, після звернення ватажків так званих ЛДНР Дениса Пушиліна та Леоніда Пасічника, у якому вони просили захисти їх від «воєнної агресії» з боку української держави, путін почав повномасштабну війну проти України.

Подякувати 🎉