Facebook Pixel

Росіяни проводять щеплення викраденим українським дітям сумнівною вакциною

У потязі Тюмень – Адлер померла українська дитина, яку росіяни вивезли та відправили на «оздоровлення». Всі діти перевозилися в невідповідних умовах, а перед цим отримали вакцинацію російською вакциною від грипу. Це призвело до госпіталізації понад 100 дітей.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Відомо, що у кожному регіоні був доведений план відправити 2,5 тис. дітей на так зване «оздоровлення». Направлення видають лікарі, яких завезли з рф.

Quote«Лише восени 2022 року окупанти вивезли на «оздоровлення» 10 тис. маленьких українців. Насправді їх відправляють у дитячі табори, де піддають пропаганді й нерідко взагалі не повертають додому офіційним опікунам», – йдеться у повідомленні.

Центр національного спротиву наголошує, що кожна особа, яка дотична до вивезення українських дітей та політики зміни їх самоідентифікації (що є формою геноциду), понесе відповідальність за свої дії.

Раніше The Page повідомляв, що голова міжнародного комітету ради федерації — верхньої палати російського парламенту Григорій Карасін зізнався, що майже 700 тис. українських дітей вивезено на російську територію.



Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉