Facebook Pixel

Телеведучий Такер Карлсон прибув до москви на інтерв’ю з путіним

Звільнений з Fox News телеведучий Такер Карлсон 6 лютого 2024 року прилетів до москви, щоб взяти інтерв’ю у путіна. Про це він заявив у відео на тлі центру столиці рф.

Quote«Я так багато читав про росію, але ніколи раніше її не бачив. Я хотів подивитися, як там йдуть справи — і справи йдуть дуже добре», – заявив він.

Кремль ніяк не коментує це інтерв'ю, яке стане першою бесідою путіна віч-на-віч із західним журналістом з початку повномасштабного вторгнення в Україну у лютому 2022 року.

З Такером Карлсоном росіяни знайомі вже давно. Критичні висловлювання журналіста проти зовнішньої політики США на каналі Fox News широко транслювалися російським державним телебаченням.

Quote«На жаль, американський журналіст, який, швидше за все, не ставитиме складних питань, дасть путіну вихід для своїх пропагандистських ідей. Майте на увазі, що путін хоче максимально розпалити конфлікт всередині Сполучених Штатів», – заявив експосол США в Україні Стівен Пайфер CNN.

Карлсон також назвав президента України Володимира Зеленського «диктатором», який «товаришує з усіма у Вашингтоні».

Що відомо про Такера Карлсона?

Колишній ведучий Fox News Такер Карлсон багато років поспіль вів своє шоу Tucker Carlson Tonight, де розказував про наркозалежного сина Байдена, біолабораторії США та Україну, яка нібито співпрацювала з нацистами у Другій світовій війні. У березні 2023 року це вечірнє шоу, яке мало понад три мільйони аудиторії, прибрали зі скандалом.

Сталося це через те, що в своїх ефірах журналіст стверджував, що Дональд Трамп програв вибори 2020 року тому, що Демократична партія підтасувала результати електронного голосування.

Після цієї заяви компанія подала до суду на телеканал республіканського спрямування. Адвокати власника Руперта Мердока уклали досудову мирову угоду та сплату $787 млн за моральну шкоду. Самого ведучого Карлсона звільнили, після чого він продовжив викладати пропагандистські відео на своєму каналі в Twitter.

Карлсон ― прибічник різноманітних теорій змов. Він підтримує Республіканську партію та особисто Дональда Трампа. У 2021 році журнал Time назвав його найвпливовішим консерватором Америки.

Подякувати 🎉