Учасники стартапу Redefine Meat отримали перший стейк з допомогою 3D-друку і підбирають ресторани для тестування страви вже цього року, а потім масштабують технологію одразу в кількох країнах.
Зростання популярності альтернатив м'ясу призвело до того, що на ринку вже є яловичина і свинина на рослинній основі. Redefine Meat хоче поповнити список синтетичного м'яса також і стейком на рослинній основі, повідомляє Businessinsider.
Компанія змогла успішно відтворити смак, запах і текстуру яловичого фаршу з використанням рослинних інгредієнтів. Отриманий продукт складається з усіх рослинних і веганських інгредієнтів, включно із соєвими та гороховими білками, кокосовим жиром і соняшниковою олією.
Redefine Meat почне тестувати свою продукцію у ресторанах п'яти країн. Після успішних випробувань технології 3D-друку м'яса передадуть рестораторам інших країн, щоб стейки можна було виготовити на місцях.
«Ми імітуємо структуру м'яса і тканин з допомогою 3D-принтера. Цю технологію можна відтворювати у будь-яких умовах, тому ми можемо масштабуватися», — зазначив генеральний директор компанії Ешчар Бен-Шитріт.
Redefine Meat засновано 2018 року. У 2019 році стартап зібрав $6 млн інвестицій.
Головне від The Page
Дякуємо, що підписалися на The Page.
Буде гаряче!
Раз на тиждень ми будемо відправляти вам найцікавіші редакційні матеріали.
Я погоджуюсь з політикою конфіденційності
Читайте також