Facebook Pixel

В атаці на Севастополь рф звинуватила Вашингтон

В атаці на Севастополь рф звинуватила Вашингтон

В атаці на Севастополь рф звинуватила Вашингтон

Кількість загиблих на пляжі Учкуївка 23 червня внаслідок непрофесійної роботи російської ППО у тимчасово окупованому Криму склала 5 осіб. 124 — поранені.

Серед загиблих донька заступника мера Магадана, яку він разом з родиною привіз більше ніж за 7 тис км до окупованого Севастополя.

Пляж Учкуївка 23 червня 2024 року (відео):

Your browser doesn't support HTML5 video.

У місцевих пабліках піднялася хвиля обурення щодо того, що у Севастополі увімкнули сирену після того, як на військових об'єктах пролунали вибухи. Місцеві жителі занепокоєні тим, що останнім часом окупаційна влада нехтує безпекою цивільних осіб, розміщуючи військову техніку і спорядження в місцях скупчення цивільного населення, унаслідок чого люди були поранені і загинули.

Тим часом російське міноборони поспішило звинуватити США.

Quote«Усі польотні завдання в американські оперативно-тактичні ракети ATACMS вводяться американськими фахівцями на основі власних даних супутникової розвідки США... Тому відповідальність за навмисний ракетний удар по мирних жителях Севастополя несе насамперед Вашингтон, який поставив цю зброю в Україну, а також київський режим, з території якого цього удару було завдано», — йдеться у заяві.

Нагадаємо, що українська влада, та українське військове командування неодноразово закликали кримчан утриматися від відвідування пляжів, курортних об'єктів поблизу військових об'єктів рф, уникати місць масового скупчення людей, перебувати подалі від будь-яких російських військових об'єктів в анексованому Криму.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉