Facebook Pixel

Нова пошта обладнає термінали капсулами-укриттями після атаки на термінал у Харкові

«Нова пошта» планує обладнати свої термінали спеціальними укриттями-капсулами від обстрілів. Про це співзасновник компанії Вячеслав Климов заявив в інтерв’ю «Бабелю».

Quote«Думаємо, як зробити в терміналах щось на кшталт ізраїльських капсул у житлових будинках. Вони потрібні саме для випадків, коли немає часу навіть для того, щоб добігти до укриття», – уточнив він.

Климов нагадав, що в Харкові та Миколаєві подібні капсули вже побудовані поруч з відділеннями «Нової пошти»: «У відділенні в Харкові у дворі стоїть залізобетонна капсула, яка захищає і працівників, і клієнтів».

Він додав, що «Нова пошта» обов’язково внесе зміни до режиму роботи терміналів, «особливо в таких зонах, як Харків, бо там вже є певна статистика прильотів».

Також «Нова пошта» буде жорстко контролювати, щоб відділення переривали роботу під час повітряних тривог, «особливо в містах, до яких швидко долітають балістичні ракети».

Климов підкреслив, що Харківський інноваційний термінал, який був знищений російською ракетою ввечері 21 жовтня, компанія обов’язково відновить.

Quote«Ми оптимістично налаштовані, що зможемо відновити цю будівлю. Скільки це нам коштуватиме ― не знаю. Подивимось», — сказав він.
Подякувати 🎉