Японський виробник продуктів харчування NH Foods успішно розробив рослинний альтернативний тунець із використанням основаних на ямсі інгредієнтів.
Про це повідомляє NHK.
Це рішення спрямоване на збереження запасів тунця в океані, враховуючи його популярність в японських стравах.
Читайте також:

Після шести місяців випробувань NH Foods досягло смаку та текстури, що нагадують традиційний тунець.
Заплановано випуск продукту для бізнесу у квітні 2024 року, і NH Foods планує розширити свою лінійку рослинних продуктів.
Дослідницька компанія Fuji Keizai високо оцінює зростаючий світовий ринок альтернативних продуктів харчування, підкреслюючи потенційний вплив ініціативи NH Foods на галузь харчової промисловості.
Підписуйтеся
Головне від The Page
Дякуємо, що підписалися на The Page.
Буде гаряче!
Раз на тиждень ми будемо відправляти вам найцікавіші редакційні матеріали.
Я погоджуюсь з політикою конфіденційності
Подякувати 🎉
50 UAH
150 UAH
500 UAH
1000 UAH
3000 UAH
5000 UAH
Теги
Читайте також
ТОП-5 Новин
ТОП-5 Новин