Facebook Pixel

Японська компанія NH Foods розробила рослинний тунець

Японський виробник продуктів харчування NH Foods успішно розробив рослинний альтернативний тунець із використанням основаних на ямсі інгредієнтів.

Про це повідомляє NHK.

Це рішення спрямоване на збереження запасів тунця в океані, враховуючи його популярність в японських стравах.

Після шести місяців випробувань NH Foods досягло смаку та текстури, що нагадують традиційний тунець.

Заплановано випуск продукту для бізнесу у квітні 2024 року, і NH Foods планує розширити свою лінійку рослинних продуктів.

Дослідницька компанія Fuji Keizai високо оцінює зростаючий світовий ринок альтернативних продуктів харчування, підкреслюючи потенційний вплив ініціативи NH Foods на галузь харчової промисловості.

Подякувати 🎉