Facebook Pixel

ЛУН, Uklon та УВФ запускають мапу ветеранських бізнесів

ЛУН за підтримки Uklon та Українського ветеранського фонду створили мапу ветеранських бізнесів. Цей проєкт допоможе знайти найближчий ветеранський бізнес та спонукатиме людей підтримувати його.

Про це пише пресслужба ЛУН.

Презентована карта на сьогодні налічує 77 проєктів та буде продовжувати наповнюватися. Знайти їх можна за посиланням на сайті «ЛУН Місто» або Українського ветеранського фонду, перейти на карту також можна в застосунку Uklon. Щоб отримати інформацію про бізнеси, достатньо натиснути «знайти мене на карті» і побачити проєкти, які є зовсім поруч або у вашому місті.

Uklon як один з найбільших онлайн-сервісів виклику авто в Україні долучився до проєкту, як інформаційним підсиленням карти, так і подальшою участю в реінтеграції ветеранів.

Quote«Ми — українська компанія, і бачимо своїм обов'язком робити все можливе, щоб підтримувати наших захисників та захисниць. Життя триває під час війни, і саме тому важливо займатись адаптацією ветеранів та ветеранок. «Мапа ветеранського бізнесу» — це початок нашої великої роботи разом з Ветеранським фондом на шляху до якісного повернення бійців у повсякденне життя», — зазначає співзасновник Uklon та амбасадор УВФ Дмитро Дубровський.



Подякувати 🎉