Facebook Pixel

У Групі Агротрейд урожайність кукурудзи істотно перевищує заплановану – 138%

У Групі Агротрейд урожайність кукурудзи істотно перевищує заплановану – 138%

У Групі Агротрейд урожайність кукурудзи істотно перевищує заплановану – 138%

На полях компанії АГРОТРЕЙД на Сумщині та Чернігівщині повним ходом іде обмолот кукурудзи. Його результати істотно перевершують очікування та наразі становлять майже 138% від запланованих показників.

Quote«Цьогорічні погодні умови виявилися сприятливими для кукурудзи. Тому маємо досить високу врожайність. Фактично зараз косимо 13-14 тонн зерна з поля. Нині закінчуємо зі жнивами на Сумщині і переходимо до основних наділів на Чернігівщині, де посіви ще кращі. Тому показники врожайності можуть зрости або принаймні залишатися на наявному рівні. Плануємо повністю впоратися зі збиранням до початку грудня. У полях нічого залишати не будемо, адже доцільність перевезення та продажу зерна кукурудзи зросла», – говорить директор агропромислового департаменту Групи АГРОТРЕЙД Олександр Овсяник.

Водночас жнива соняшнику у компанії завершені на 94% посівних площ. На деокупованих торік полях Харківщини поблизу Новомиколаївки та Золочева, який потерпав від обстрілів, врожайність культури сягнула планових показників, попри те, що ці наділи перед посівною довелося очищувати від залишків ракет, снарядів та інших боєприпасів. Збір соняшнику компанія планує завершити протягом найближчих двох тижнів, адже погодні умови поки не дозволяють зробити це раніше.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉