Facebook Pixel

Правоохоронний комітет Ради дозволив мобілізуватись засудженим за корупцію

Правоохоронний комітет Ради схвалив фінальну версію законопроєкту №11079-1. Він дозволяє корупціонерам уникнути покарання начебто в обмін на військову службу.

Про це пише ЦПК.

Нова версія законопроєкту не дозволяє уникнути покарання народним депутатам та держслужбовцям, які входять до переліку осіб, що займають особливо відповідальне становище. Проте механізмом зможуть скористатися вже засуджені або засуджені в майбутньому за хабарі та корупцію судді і прокурори, керівники Офісу президента та учасники корупційних схем, які не є держслужбовцями.

Quote«У новій версії законопроєкту засуджені народні депутати, наприклад, справді не зможуть уникнути покарання. Проте члени комітету вирішили залишити шанс для засуджених за корупцію олігархів, суддів, прокурорів та всіх осіб, які можуть не бути держслужбовцями, але є учасниками корупційних схем. Такі особи, як олігархи Коломойський, Бахматюк, суддя Вовк, все ще зможуть використати закон, щоб начебто «мобілізуватися», а потім уникнути служби», – зазначає заступниця виконавчого директора ЦПК Олена Щербан.

Нагадаємо, що у родини очільника так званого економічного підрозділу СБУ Анатолія Лойфа журналісти знайшли елітний котедж та квартиру преміум-класу у Києві на 17 млн грн

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉