Виробник хлібобулочної продукції «Київхліб» працює в штатному режимі, і не закриватиме на карантин виробничі майданчики, крім пекарні №8, де був зафіксований спалах інфекційного захворювання Covid-19.
На інших підрозділах компанії хворих не виявлено, повідомила виконуюча обов'язки голови правління компанії Олена Корінь.
«Усі підрозділи працюють в штатному режимі і мають резерви для виконання замовлень торгових мереж на продукцію, яку виробляє пекарня №8», — зазначила вона.
В. о. голови правління уточнила, що під час планового тестування було виявлено 37 випадків захворювання. «Ми щодня проводимо медогляд всіх співробітників. І вчасно виявлені випадки захворювання — результат такої комплексної роботи», — додала Олена Корінь.
У той же час на пекарні №8 проводяться дезінфекційні заходи. Заражені співробітники залишалися вдома вже кілька днів, а всі контактні особи перебувають на самоізоляції.
Олена Корінь підкреслила, що безконтактна автоматизована технологія виробництва дозволяє продукції залишатися максимально безпечною для споживачів. При цьому всі цехи були переведені на виробництво всієї продукції в упаковці з початку карантинних заходів.

Головне від The Page
Дякуємо, що підписалися на The Page.
Буде гаряче!
Раз на тиждень ми будемо відправляти вам найцікавіші редакційні матеріали.
Я погоджуюсь з політикою конфіденційності
Читайте також