Facebook Pixel

НАЗК підозрює заступника військкома Одеси в збагаченні на 14 млн грн

НАЗК виявило у заступника одеського військкома Дениса Галушка ознаки корупційного кримінального правопорушення, які свідчать про його незаконне збагачення на понад 14 млн грн.

Quote«НАЗК за результатами моніторингу способу життя заступника начальника територіального центру комплектування та соціальної підтримки – начальника сектору комплектування Одеського обласного ТЦК Дениса Галушка виявило ознаки корупційного кримінального правопорушення, які свідчать про його незаконне збагачення на понад 14 млн грн», — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що теща військкома, починаючи з 2020 року, придбала, а згодом продала два автомобілі: Mercedes-Benz GLE 43 AMG вартістю 2 млн грн та Mercedes-Benz GLS 350 вартістю 2,3 млн грн. Минулого року вона купила ще й автомобіль BMW X7 XDRIVE 30D. Восени минулого року вона стала власницею житлового будинку та земельної ділянки на понад 3 млн грн.

Quote«Мати Галушка минулого літа також придбала автомобіль Toyota RAV-4 HYBRID вартістю понад 880 тис. грн та житловий будинок з земельною ділянкою за майже 1,7 млн грн, не бувши фінансово спроможною на це. Власником квартири в Одесі вартістю 563 тис. грн став і син військкома», — зазначається в повідомленні.

В НАЗК вказують, що позаминулої осені автомобіль Mazda CX-5 придбала й дружина військкома, а влітку 2023 року вона поповнила свій автопарк ще й Mercedes-Benz V-KLASSE вартістю понад 2,6 млн грн.

Крім зазначених покупок, з 2021 року військком разом з дружиною витратили майже 6 млн грн, що неспівставно більше, ніж вони могли отримати у законний спосіб.

Quote«Матеріали стосовно військкома НАЗК направило до Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону», — інформує НАЗК.
Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉