Facebook Pixel

Київавтодор завершив ремонт Дегтярівського шляхопроводу

31 жовтня у Києві відкрили рух під Дегтярівським шляхопроводом, де останніми днями тривали ремонтні роботи. Вчора «Київавтодор» завершив ремонтні роботи.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на «Київавтодор».

Зокрема, столичні комунальники здійснили монтаж 28 балок прогонової будови моста. Як зазначили у КМДА, усунення всіх наслідків, спричинених надзвичайною ситуацією 30 вересня, здійснювалося за рахунок підрядної організації. Збитків міський бюджет не зазнав.

Нагадаємо, що 30 вересня у Києві на Шулявці впали підпірні балки недобудованого шляхопроводу на перетині вул. Дегтярівської та Олександра Довженка. Поранених та загиблих немає. Тендер на реконструкцію шляхопроводу на Шулявці на 920 млн грн, згідно з Prozorro, у травні 2023 року виграло одеське ТОВ «Ростдорстрой», що наближено до одеського депутата і соратника Труханова Юрія Шумахера. Саме генпідрядник нестиме всі фінансові ризики від обрушення балок.

За фактом можливої крадіжки на будівництві шляхопроводу прокурори розпочали кримінальне провадження . У КМДА та «Київавтодорі» пройшли обшуки.



Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉