Чому в Києві не можна відкривати приміщення ресторанів і кафе

У Києві поки що не можна відкрити приміщення ресторанів та кафе. Високий рівень захворюваності на COVID-19 не дозволить столиці перейти до наступних етапів послаблення карантину.

Про це повідомив у Facebook радник Київського міського голови, секретар Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Володимир Бондаренко.

За даними МОЗ, показник інцидентності у Києві становить 15,23 осіб на 100 тис. населення. Встановлена норма міністерством — щонайбільше 12 осіб на 100 тис.

Контекст. Раніше Кабмін дозволив з 5 червня відновити роботу ресторанів, однак за умови дотримання протиепідемічних правил. У деяких регіонах України відновили свою роботу заклади без літніх майданчиків.

Читати на The Page