Facebook Pixel

Career Hub випустив після завершення курсу навчання 52 фрілансерів

Career Hub випустив після навчання 52 фрілансерів

Career Hub випустив після навчання 52 фрілансерів

Завершилося навчання другого набору учасників та учасниць онлайн курсу Career Hub Pro: Фриланс для молоді з інвалідністю, який реалізується Career Hub ГО Центр «Розвиток КСВ» в межах програми USAID «Мріємо та діємо».

Із 365 отриманих заявок було відібрано 80 найбільш вмотивованих молодих людей з інвалідністю, з яких 53 успішно завершили навчання за напрямками: копірайтинг, графічний дизайн та відеомонтаж. Під час навчання за менторства професійних тренерок всі випускники та випускниці створили власне портфоліо, виконали перші завдання від реальних замовників, які налічують 85 кейсів, а також дізналися про всі тонкощі роботи на фрилансі.

У кожного і кожної була власна мотивація опанувати ту чи іншу фриланс-професію, але для більшості пріоритетом була самореалізація і основний або додатковий заробіток.

Quote«Підхід, з фокусом на людину, розуміючи виклики сучасного контексту, який підсилює сильні, ресурсні сторони особистості — це вимога сьогодення. На цьому і була зосереджена програма — на розвитку індивідуального і групового потенціалу кожного студента та студентки. Очевидно, що такий підхід допоможе учасникам, адже знаючи свої сильні сторони, вони зможуть отримувати гідну винагороду, визнання в суспільстві, розвиватись і набувати соціальний капітал», — фахівчиня з питань гендерної рівності та соціальної інклюзії програми USAID «Мріємо та діємо» Валентина Бальбекова.

Про курс Career Hub Pro: Фриланс для молоді з інвалідністю

  • В межах програми USAID «Мріємо та діємо» Career Hub реалізує безоплатний освітній онлайн курс Career Hub Pro: Фриланс для молоді з інвалідністю. Програма курсу була розроблена з урахуванням потреб студентів та студенток, щоб він був доступний кожній молодій людині, зокрема — заняття супроводжуються перекладом жестовою мовою та субтитруванням, а навчальні матеріали адаптовані для сприйняття людьми з порушеннями зору. Навчальна програма містить три напрямки на вибір: копірайтинг, графічний дизайн та відеомонтаж і триває 2 місяці. Додатково студенти та студентки отримують знання з просування власних послуг у соціальних мережах, особливостей роботи на фрилансі та проходять тренінг з психологічної стійкості. Під час курсу всім надається можливість поспівпрацювати з реальними замовниками — бізнесом, громадськими та волонтерськими організаціями. Зареєструватися на курс, який стартує в жовтні, можна за посиланням вже зараз.
  • У планах Career Hub — розширювати існуючу спільноту фрилансерів — молоді з інвалідністю, яка вже налічує більше сотні молодих людей. Деяким вдалося успішно працевлаштуватися та знайти постійних клієнтів вже під час навчання. Всі ці люди опанували креативні професії на курсі, навчилися і готові допомагати українському бізнесу та громадському сектору бути видимими і конкурентоспроможними. Зробити замовлення у випускників курсу можна за посиланням.
Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉