Facebook Pixel

ЗСУ атакували гелікоптери та аеродроми поблизу т.о. Луганська та Бердянська [Оновлено 19:04]

Вночі проти 17 жовтня 2023 року Збройні Сили України завдали успішних ударів по гелікоптерах та обладнанню аеродромів російських окупаційних сил поблизу тимчасово окупованих Луганська та Бердянська.

Про це інформує СтратКом ЗСУ у соціальних мережах.

Quote«Слава Збройним Силам України!», — йдеться у повідомленні.

Крім того, окупований Крим намагалися атакувати безпілотники у ніч проти вівторка, 17 жовтня. Про це заявив гауляйтер Сергій Аксьонов.

За його версією, вісім дронів на підльоті до півострова «подавили» засоби радіоелектронної боротьби і збила ППО окупантів.

Лише протягом останнього місяця Україна провела низку операцій у Криму, завдала багато успішних ударів. Росіяни часто заявляють про атаки безпілотників та перекривають Керченський міст, а місцеві Telegram-канали пишуть про вибухи.

[Оновлено 19:03] Президент України Володимир Зеленський підтвердив, що ЗСУ вдарили по аеродромах Луганська та Бердянська американськими ракетами ATACMS:

Quote«Дякую всім, хто воює і працює заради України! Дякую всім, хто допомагає! І сьогодні особлива вдячність Сполученим Штатам. Наші домовленості з президентом Байденом виконуються. Виконуються дуже влучно – «атакамси» себе показали», — зазначив Зеленський.

Відео: Зеленський підтвердив, що ЗСУ застосували ракети ATACMS по Луганську та Бердянську

Your browser doesn't support HTML5 video.

Подякувати 🎉