Facebook Pixel

Зеленський 16 січня виступить на форумі в Давосі

Президент України Володимир Зеленський особисто звернеться до учасників Всесвітнього економічного форуму в Давосі 16 січня 2024 року. Новина про це з’явилася в програмі форуму.

Як зазначається, він буде присутній особисто (in-person). Його спеціальне звернення заплановане на 15:15 за київським часом в рамках панелі «Досягнення безпеки та співробітництва у фрагментованому світі».

Інші учасники дискусії – виконавчий директор форуму Клаус Швааб і президент форуму Берге Бренде.

8 січня візит Зеленського до Швейцарії анонсувала газета Tages-Anzeiger. За даними видання, Президент України також може відвідати столицю федерації Берн та зустрітися з президенткою Конфедерації, главою МЗС та міністром оборони Швейцарії.

В п’ятницю, 12 січня, Володимир Зеленський телефоном обговорив з президенткою Віолою Амхерд організацію зустрічі радників із національної безпеки та зовнішньої політики в Давосі 14 січня.

Quote«У цьому контексті обговорили підготовку до зустрічі радників щодо Формули миру для України в Давосі», – уточнив Зеленський.

Всесвітній економічний форум 2024 відбудеться в Давосі з 15 по 19 січня. Ввечері 14 січня учасники делегації України планують пресконференцію за результатами зустрічі радників з національної безпеки (NSB) щодо 10 принципів Формули миру в Україні.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉