Facebook Pixel

МАУ відмовилася називати збитки через заборону на провезення тварин

Авіаперевізник «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) вирішив не рахувати збитки після інциденту із загибеллю собак на рейсі авіакомпанії.

«В даному контексті ми не розглядаємо доречним підрахунки якихось збитків, зокрема, в напрямку перевезень, які не є для нас основними за видом діяльності, та здійснюються за окремими точковими замовленнями», — відповіли у компанії на запит The Page.

Ба більше, у МАУ заявили, що вже офіційно проінформували громадськість про те, що самостійно ввели ембарго на перевезення цуценят до Канади після інциденту до отримання результатів від ветеринарного органу Канади.

«Ми оперативно прийняли свідоме рішення про ембарго для запобігання будь-яким ризикам у даному питанні одразу після виявлення такого нещастя з цуценятами. Зважаючи на те, що питання перевезення тварин на замовлення від професійних організацій містить відповідальність на всіх рівнях логістичного ланцюга, це було необхідним заходом», — наголосили у компанії.

Контекст. Канадський уряд заборонив імпорт цуценят, які є молодшими за 8 місяців і яких возять в Канаду для продажу з України.

Подякувати 🎉