Facebook Pixel

В Україні знову випускають Coca-Cola, Fanta та Sprite. Частково відновлено експорт

Український завод «Кока-кола Беверіджес» на Київщині поступово відновлює свою роботу. До кінця поточного місяця у компанії розраховують відновити потужності на 100%. Про це заявив директор з корпоративних зв'язків та сталого розвитку компанії Андрій Бублик, передає Forbes.

За його словами, виробничі лінії підприємства від обстрілів ушкоджень не отримали, однак нині є проблеми з отриманням необхідної сировини та компонентів. Він уточнив, що шкоди від окупантів зазнали електростанція, частково офісна будівля та склади.

Бублик розповів, що компанії вже вдалось налагодити випуск напоїв Coca-Cola, Fanta та Sprite, однак у яких обсягах не розкрив. Він додав, що завод відновив експорт до Молдавії, до Вірменії – ще ні.

За його словами, компанія продовжує імпортувати Coca-Cola з Польщі та Чехії, щоб на українському ринку не виникло нестачі цього напою.

Контекст. До 24 лютого на заводі «Кока-кола Беверіджес» розливали 40 видів безалкогольних напоїв, серед яких сік, енергетики, холодний чай тощо. Селище Велика Димерка, де розташовані потужності, побувало під ворожою окупацією. Завод був у простої протягом майже двох місяців.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉