Facebook Pixel

Зеленський та Урсула фон дер Ляєн обговорили подальшу підтримку й санкції проти росії

Лідер України Володимир Зеленський та президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн обговорили подальшу підтримку й перспективи ухвалення 11-го пакету санкцій проти росії. Про це повідомляють офіційні сторінки Зелнського у соцмережах.

Quote«Цього тижня очікуємо оприлюднення проміжної усної оцінки прогресу України у виконанні рекомендацій Європейської комісії», — зазначив президент.

Міжнародні партнери провели розмову напередодні Конференції з питань відновлення України в Лондоні, яка відбудеться 21-22 червня. На ній Європейський банк реконструкції та розвитку має підписати Меморандум про взаєморозуміння з 17 фінансовими організаціями розвитку щодо співпраці у рамках спільних інвестицій в Україні. Здебільшого це стосується приватного сектора.

Відповідний документ президентка банку Рено-Бассо планує підписати в середу, 21 червня, йдеться у пресрелізі ЄБРР. Це стане наступним кроком після досягнутої у травні домовленості між ЄБРР і фінансовими організаціями розвитку з країн «Великої сімки» щодо створення спільної платформи для інвестицій в Україну.

Також із 20 по 22 червня банк планує провести в британській столиці низку заходів, які стосуються гендерної рівності, енергетики та інвестиційного клімату в Україні.

Подякувати 🎉