Як «Львівські круасани» намагаються долати відключення світла

Як “Львівські круасани” намагаються долати відключення світла

Українська компанія «Львівські круасани» поділилися своїм досвідом, як продовольчий бізнес може виживати за відключень світла.

Так, вони написали про деякі ситуації, з якими зіткнулися через перебої постачання електроенергії:

  • подавати напої без льоду — коли за вікном спека, світла нема, а генератори просто не витримують навантаження, ніде взяти лід.
  • збільшення часу видачі страв — якщо раніше вони справлялися за 7-10 хвилин, то тепер готують довше, бо генератор не тягне всі печі, кавомашини і холодильники одразу.
  • виключення деяких позицій з меню — постачальники мають ті самі виклики, що й усі інші, тому не встигають вчасно готувати та доставляти замовлення.
  • відключення вай-фаю для відвідувачів — через це можуть статися навіть труднощі з безготівковим розрахунком і скануванням застосунку.

тимчасове зачинення вбиралень — це крайнощі, до яких вони намагаються не вдаватися, але іноді вибір буквально стоїть між пічкою і санвузлом.

«Друзі, нас теж усе це бісить. Бісить, коли світла немає по 7 годин, коли генератори гарчать, коли за вікном +368, і найбільше бісить, що ти ніяк не можеш на це вплинути. Але! УСЕ ЦЕ ТИМЧАСОВО! Ми були з тобою в хороші часи і залишаємося з тобою у важкі. Ми продовжуємо випікати найкращі круасани, щоб у моменти, коли все бісить, ти міг/могла прийти в улюблені Lviv Croissants і видихнути», — додали вони.

Читати на The Page