Facebook Pixel

Як «Львівські круасани» намагаються долати відключення світла

Українська компанія «Львівські круасани» поділилися своїм досвідом, як продовольчий бізнес може виживати за відключень світла.

Так, вони написали про деякі ситуації, з якими зіткнулися через перебої постачання електроенергії:

  • подавати напої без льоду — коли за вікном спека, світла нема, а генератори просто не витримують навантаження, ніде взяти лід.
  • збільшення часу видачі страв — якщо раніше вони справлялися за 7-10 хвилин, то тепер готують довше, бо генератор не тягне всі печі, кавомашини і холодильники одразу.
  • виключення деяких позицій з меню — постачальники мають ті самі виклики, що й усі інші, тому не встигають вчасно готувати та доставляти замовлення.
  • відключення вай-фаю для відвідувачів — через це можуть статися навіть труднощі з безготівковим розрахунком і скануванням застосунку.

тимчасове зачинення вбиралень — це крайнощі, до яких вони намагаються не вдаватися, але іноді вибір буквально стоїть між пічкою і санвузлом.

Quote«Друзі, нас теж усе це бісить. Бісить, коли світла немає по 7 годин, коли генератори гарчать, коли за вікном +368, і найбільше бісить, що ти ніяк не можеш на це вплинути. Але! УСЕ ЦЕ ТИМЧАСОВО! Ми були з тобою в хороші часи і залишаємося з тобою у важкі. Ми продовжуємо випікати найкращі круасани, щоб у моменти, коли все бісить, ти міг/могла прийти в улюблені Lviv Croissants і видихнути», — додали вони.
Подякувати 🎉