Facebook Pixel

Виплати ВПО у листопаді будуть профінансовані вчасно

Виплати ВПО у листопаді будуть профінансовані вчасно

Виплати ВПО у листопаді будуть профінансовані вчасно

На виплати внутрішньо переміщеним особам (ВПО) у першому періоді листопада наразі передбачено майже 5,8 млрд грн. Про це повідомляє Мінреінтеграції.

Йдеться про щомісячну державну допомогу на проживання, яка становить 3 тисячі гривень особам з інвалідністю та дітям і 2 тисячі гривень для всіх інших внутрішньо переміщених осіб.

За інформаціє. представників Мінсоцполітики, платіжні документи на виплати ВПО у першому періоді поточного місяця будуть спрямовані до Держказначейства 15 листопада. Після цього протягом кількох днів гроші надійдуть на банківські рахунки внутрішніх переселенців.

Quote«На гарячі лінії Мінреінтеграції звертається велика кількість внутрішньо переміщених осіб з питаннями щодо виплат допомоги на проживання. Дуже важливо, щоб виплати ВПО надходили людям вчасно. Досить часто – це єдині кошти, на які вони можуть розраховувати», – зазначила міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

У разі виникнення питань щодо виплат необхідно звертатися до Мінреінтеграції на цілодобову гарячу лінію з кризових питань: 15-48 або на гарячу лінію Уповноваженого з питань ВПО за номером: (066) 813-62-39.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉