Facebook Pixel

Нічна атака російських БпЛА на Одещину

Нічна атака російських БпЛА на Одещину

Нічна атака російських БпЛА на Одещину

Вночі 26 вересня 2023 року протягом двох годин російські агресори атакували ударними безпілотниками Одеську область. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Quote«Сили протиповітряної оборони працювали надзвичайно напружено. Більшість дронів збита. На жаль, в Ізмаїльському районі відбулись влучання у припортову інфраструктуру», — написав він у своєму ТГ-каналі..

Постраждали двоє водіїв вантажівок. Одному з них медичну допомогу надали на місці, другого з важкою травмою руки шпиталізували.

Наслідки російської атаки на Одещину 20 вересня 2023 року

Наслідки російської атаки на Одещину 20 вересня 2023 року

Пошкоджено будівлю пункту пропуску, складські приміщення, близько 30 вантажівок, 6 фур зайнялися. Вогнеборці ліквідували пожежі.

За інформацією Державної прикордонної служби України, наразі в поромному пункті пропуску «Орлівка», що на кордоні з Румунією в Одеській області, відбуваються заходи зі стабілізації функціонування після нічної атаки ворога. Пропускні операції в пункті пропуску тимчасово призупинено. Усі транспортні засоби скеровуються на інші напрямки.

Quote«Просимо громадян при плануванні поїздки до або з Румунії враховувати зазначені тимчасові особливості. Радимо завчасно планувати свою поїздку, обирати інші напрямки, зокрема і через автомобільний пункт пропуску «Рені», — говориться у повідомленні ДПСУ.

Про відновлення пропускних операцій в «Орлівці» обіцяють повідомити окремо.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉