Facebook Pixel

В окупованому Криму знов лунають вибухи – чути навіть в Генічеську: відео

Масові вибухи лунають увечері п’ятниці, 15 грудня 2023 року, в декількох районах окупованого Криму. Про це повідомляють місцеві медіа та телеграм-канали.

Щось вибухає неподалік від Джанкоя на півночі півострова, поблизу Севастополя, в Сімферопольському районі, в Чорноморському та Міжводному на заході Криму. Вибухи чути навіть в окупованому Генічеському районі Херсонської області.

В Джанкої ідентифікували «два гучних та два глухих вибухи», в Чорноморському районі працює ППО російських окупаційних військ, виходи ракет зафіксовані також з району Старокримського полігону в східних передгір’ях.

Український телеграм-канал «Кримський вітер» повідомив, що окупанти закрили рух через пропускний пункт з материка до Криму на Чонгарі.

Окупаційний глава Севастополя Михайло Развожаєв відрапортував про збиття одного БпЛА над морем. Володимир Сальдо, зрадник, голова окупаційної влади Херсонської області, повідомляє про збиття «не менш ніж 15 цілей».

Сальдо особисто збив 15 БпЛА над Генічеськом

Сальдо особисто збив 15 БпЛА над Генічеськом

Українські офіційні джерела, ГУР та СБУ поки не відреагували. The Page обов’язково опублікує більш якісне відео роботи українських збройних сил, як тільки воно буде доступне.

Вибухи між Чорноморським та Міжводним на заході Криму 15 грудня 2023 року – відео

Your browser doesn't support HTML5 video.

Вибухи в Джанкої 15 грудня 2023 року — відео

Your browser doesn't support HTML5 video.

Подякувати 🎉