Facebook Pixel

По штабу Чорноморського флоту в Севастополі завдано ракетного удару

По штабу Чорноморського флоту вороги завдали ракетного удару

По штабу Чорноморського флоту вороги завдали ракетного удару

Так званий «губернатор Севастополя» Михайло Развожаєв заявив про ракетний удар по штабу Чорноморського флоту вдень 22 вересня, до місця удару їде велика кількість швидких.

Про це повідомив Развожаєв у Telegram.

Quote«По штабу флоту (в окупованому Севастополі. – Ред.) вороги завдали ракетного удару», — написав він.

За його словами, у місті біля театру Луначарського впав осколок. На місце події виїхали всі оперативні служби. «Інформація про постраждалих уточнюється», — зазначив окупант.

На місці ракетної атаки у Криму зараз піднімається дим. Про постраждалих наразі не повідомлялося. Очевидці повідомляють, що вибухова хвиля від ракетного удару в Севастополі була божевільна.

Повідомляється, що уламки після ракетного удару по штабу Чорноморського флоту окупантів розкидані на сотні метрів, до місця надзвичайної події їде велика кількість швидких.

Перед цим повідомлялося, що в окупованому Севастополі прогриміли три потужні вибухи, від яких затремтіли шибки у вікнах. Стверджувалося, що працює ППО в Сакському і Бахчисарайському районах Криму.

Супутники NASА показують, що в Криму наразі дві пожежі, одна біля аеродрому Гвардійська, інша у Бахчисараї в районі будкомбінату.

Пожежа у Криму

Пожежа у Криму

Пожежа у Криму

Пожежа у Криму

Подякувати 🎉