Facebook Pixel

Як Україна зіграла перший матч на Євро 2024 — деталі

Збірна України зіграла з Румунією в матчі Євро-2024 з футболу

Збірна України зіграла з Румунією в матчі Євро-2024 з футболу

Збірна України з футболу провела першу гру на Євро-2024. Матч збірної України з Румунією закінчився перемогою Румунії з рахунком 0:3.

Поєдинок стартував о 16:00 на «Альянц Арена» у німецькому Мюнхені.

Команда Румунії здобула перевагу в 1 гол у першому таймі, і в 2 — у другому.

Як пройшов матч Україна — Румунія

  • На 29-й хвилині забив гравець румунської збірної Ніколає Станчу. Перший тайм закінчився не на нашу користь: Україна 0 – 1 Румунія.
  • На 53-й хвилині пропускає другий м'яч Україна. Під час контратаки м'яч отримав півзахисник Разван Марін, який пробив з дальньої відстані — 0:2.
  • На 57-й хвилині Україна пропускає третій м'яч. Денис Дрегуш замкнув простріл Денніса Манна після розіграшу кутового — 0:3.


Зазначимо, що на перший матч Євро-2024 з футболу головний тренер Сергій Ребров включив до заявки 26 гравців. Однак один із них не зможе взяти участь у грі: захисник Віталій Миколенко отримав травму в останньому товариському матчі проти Молдови.

Нагадаємо, що, коли українська збірна прибула до Німеччини для участі в Євро 2024, її зустріли не тільки як спортивну команду, а й як символ незламності і надії. На стадіоні Brita Arena у Вісбадені 13 червня зібралися тисячі вболівальників, щоб подивитися на відкрите тренування української збірної і підтримати нашу команду. Підтримували всі, включно з місцевими мешканцями, які кричали «Слава Україні» і навіть намагалися підспівувати під час виконання національного гімну України.

Зазначимо, що збірна жовто-синіх має також зіграти з командою Словаччини 21 червня о 16:00 і з командою Бельгії 26 червня о 19:00.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉