Facebook Pixel

У росії на виборах путіна переміг путін

У росії на виборах путіна переміг путін

У росії на виборах путіна переміг путін

На російських виборах путіна переміг путін з результатом 87,33%. такий результат старанно створила тамтешня ЦВК. До підрахунку залучалися навіть зіпсовані бюлетені.

Президентські вибори у рф (відео):

Your browser doesn't support HTML5 video.

Результат, намальований в окупованій Запорізькій області, взагалі перевершував усі очікування — 92,83% за путіна.

Деякі виборці замість голосування вирішили на бюлетенях констатувати, що Путін – це вбивця.

zobrazhennya-2024-03-18-101114613.png

Також електорат писав «ні війні» та «мир Україні».

zobrazhennya-2024-03-18-101114613.png

У західних країнах вже заявили, що вибори у росії жодним чином не відповідали демократичним нормам.

Quote«Вибори, очевидно, не є ані вільними, ані чесними, враховуючи, як Путін ув’язнив політичних опонентів і не дозволив іншим балотуватися проти нього», — заявив речник Білого дому.
Quote«Цими днями російський диктатор імітує чергові вибори. Усім у світі зрозуміло, що цей діяч, як було вже часто в історії, просто захворів на владу й робить усе, щоб правити довічно. Немає такого зла, яке він не скоїть, щоб подовжити особисту владу. Жодної легітимності у цієї імітації виборів немає й бути не може. Цей діяч має закінчити на лаві підсудних у Гаазі — саме це ми маємо забезпечити. Усі у світі, хто цінує життя та порядність», — зазначив Володимир Зеленський.

Союзники путіна вже нетерпляче поздоровляють його з «переконливою перемогою»:

  • Вітальну телеграму путіну поспішив відправити лідер Північної Кореї Кім Чен Ин.
  • Президент Венесуели Ніколас Мадуро назвав підсумки голосування в росії «тріумфом путіна та його політичного руху».
  • Президент Узбекистану Шавкат Мірзієєв привітав путіна «з переконливою перемогою». За його словами, висока явка виборців та підсумки голосування «яскраво показали безумовну довіру та рішучу підтримку населенням політичного курсу та програми» путіна.
  • Лідер Нікарагуа Даніель Ортега також надіслав привітання путіну, назвавши його «дорогим товаришем, братом і переобраним президентом» і заявивши, що розцінює його перемогу на виборах «як внесок у необхідну стабільність для людства».
  • Президент Болівії Луїс Арсе у привітанні заявив, що перемога путіна підтверджує «єднання хороброго народу росії навколо суверенітету та постійного розвитку».

Привітали путіна також президент Таджикистану Емомалі Рахмон, президент Гондурасу Сіомара Кастро, прем'єр М'янми Мін Аун Хлайн, міністр закордонних справ Куби Бруно Родрігес Паррілья.

Долучилися до вистави під назвою «президентські вибори у рф» і колишні громадяни України. Зрадниця Повалій похизувалася на виборчій дільниці російським паспортом. Співачка виставила нове фото у своєму інстаграмі. На знімку усміхнена Таїсія стоїть перед банером з написом про президентські вибори в росії та гордо тримає паспорт рф.

Quote«Я проголосувала за щасливе майбутнє своєї країни росії. Мене переповнює неймовірна гордість через те, що я є частиною великого народу», – цинічно заявила артистка.
Таїсія Повалій

Таїсія Повалій

Так звані «вибори президента росії» відбувалися протягом 15-17 березня. «Голосування», зокрема, проводили на тимчасово окупованих територіях України.

Міністерство закордонних справ України заявило, що такий «виборчий процес» буде незаконним та нікчемним, а включення голосів, отриманих на тимчасово окупованих територіях України, поставить під сумнів легітимність всього результату виборів президента рф.

Також МЗС закликало міжнародну спільноту рішуче засудити намір росії провести президентські вибори на захоплених українських територіях, а на причетних до їхньої організації та проведення — накласти санкції.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉