Facebook Pixel

Чи підвищиться тариф на газ — рішення «Нафтогазу»

Українці, які є клієнтами Газопостачальної компанії «Нафтогаз України», можуть не хвилюватися щодо підвищення тарифів на газ. Принаймні до 30 квітня 2024 року ціна на газ для населення становитиме 7,96 грн за куб. м (з ПДВ).

Про це заявив голова Нафтогазу Олексій Чернишов.

Що відбуватиметься з цінами на газ

Керівник Газопостачальної компанії акцентував, що рішення щодо фіксації ціни на газ було прийнято з урахуванням воєнного стану та економічної ситуації в Україні.

Ця заява стала відповіддю на запити клієнтів, які хотіли з'ясувати, чи буде підвищення вартості на газ перед наступною зимою. Компанія підтвердила, що тариф «Фіксований» залишається незмінним, а саме 7,96 грн за куб. м (з ПДВ).

Олексій Чернишов підкреслив, що попри складні обставини, ГК «Нафтогаз України» зобов'язується продовжувати тримати ціни на паливо для громадян на рівні, який був до воєнного стану. Це рішення прийняте з метою забезпечення стабільності та підтримки населення в умовах непростої ситуації в країні.

Варто зазначити, що клієнтами ГК «Нафтогаз України» є понад 12,4 мільйона українських домогосподарств. Усі ці клієнти отримують газ відповідно до річного тарифного плану «Фіксований». Зазначений тарифний план буде діяти з 1 травня 2023 року до 30 квітня 2024 року.

Подякувати 🎉