Facebook Pixel

Які девайси будуть корисними для школярів і скільки вони коштуватимуть — ОЛХ

Які девайси будуть корисними для школярів і скільки вони коштуватимуть — ОЛХ

Які девайси будуть корисними для школярів і скільки вони коштуватимуть — ОЛХ

Перед новим навчальним роком батьки намагаються забезпечити школярів не лише одягом та приладдям, а й корисними для навчання девайсами. Враховуючи, що для багатьох учнів цей навчальний рік буде проходити у дистанційному чи змішаному форматі, запит на ці товари зростає.

Про те, які корисні девайси можна придбати для навчання та урізноманітнення дозвілля школяра, а також про їхню вартість поділились OLX Україна.

Ноутбуки

За ноутбук доведеться заплатити в середньому 35 310 грн. Для тих, хто бажає зекономити, можна розглянути дешевший варіант та купити вживаний девайс, середня вартість такого становить трохи більше 10 тис грн. Тож обравши такий варіант, можна заощадити орієнтовно 20 тис. грн.

Навушники

Корисними для школярів, враховуючи формат навчання онлайн, будуть навушники. Для того, щоб дитина могла комфортно слухати уроки по відеозвʼязку, можна розглянути варіант шумопоглинаючих навушників. Ціни на такі стартують орієнтовно від 1000 грн. Вартість звичайних навушників на платформі в середньому становить 1426 грн.

Планшети

За планшет доведеться віддати майже 10 тис гривень – така середня вартість девайсу. Вживаний можна придбати більш як удвічі дешевше – в середньому ціна становить 4 тис грн.

Принтери

Незамінним помічником для школярів є принтер, середня вартість останнього становить майже 11 тис грн. Вживаний принтер можна придбати за 3,5 тис. грн.

Електронні книжки

Популярним девайсом як для дітей, так і для дорослих є електронна книга. Ціни на неї в середньому становлять 4700 грн. Вживана електронна книга коштує трохи більш як 1,5 тис. грн.

Смартгодинники

За смартгодинник для школяра доведеться заплатити в середньому 3456 гривень. Вживаний девайс обійдеться незначно дешевше – 3155 грн (в середньому).

Подякувати 🎉