Facebook Pixel

Олександр Лисовець, СЕО Nova Post Europe, розповів хто працює у відділеннях Нової пошти в ЄС

В інтерв’ю The Page Олександр Лисовець, СЕО Nova Post Europe, розповів про підхід компанії до найму персоналу за межами України. За словами співрозмовника видання, в Nova Post за кордоном працюють як місцеві мешканці, так і українці, які переїхали в Європу під час повномасштабної війни або вже тривалий час проживають там.

Головною умовою для працівників Nova Post в Європі є знання місцевої та української мови. Адже першою мовою спілкування у відділеннях є мова країни, де працює компанія, а другою — українська.

Quote«Щодо менеджменту ми застосовуємо змішаний підхід, — уточнює Олександр Лисовець. — CEO — це українці, які виросли в компанії, пройшли у ній чималий шлях та навчання. Такі люди не тільки чудово знаються на усіх наших внутрішніх процесах, а є також носіями наших цінностей та можуть імплементувати їх на новому для нас ринку. Але серед представників топ-менеджменту мають бути і локальні управлінці, які допомагають нам краще адаптуватися до місцевих умов».

Нагадаємо, перше відділення за кордоном «Нова пошта» відкрила в жовтні 2022 року у Варшаві. За рік роботи у Польщі компанія розгорнула в цій країні мережу з 35 відділень у всіх воєводствах. Завдяки цьому роботу отримали 200 співробітників, більшість з яких українці.

Серед клієнтів Nova Post у Європі українці становлять біля 90%. Єдиним винятком з цього правила є Румунія. «Це особливий ринок, і, розпочинаючи роботу тут, ми робили акцент на зв’язку Румунії з Молдовою», — зазначив Лисовець.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉