Facebook Pixel

Фонд гарантування вкладів продав ресторан «Щекавиця» власнику «Мультиплексу» за 15,5 млн грн

Фонд гарантування вкладів з 17-ї спроби продав ресторан «Щекавиця» у Києві. Остаточна вартість закладу становить 15,5 млн грн. Новим власником стала компанія з орбіти власників «Мультиплексу».

Про це повідомляє Prozorro.Продажі.

Що власник Щекавиці отримав на аукціоні

Виставлений на продаж ресторан «Щекавиця» загальною площею майже 885 кв. м має понад 10 залів, стилізованих в атмосфері українського села. На жаль, за час, поки ресторан не працював, колорит було втрачено. Але місце розташування об’єкта нерухомості роблять його привабливим варіантом для інвестора, зацікавленого вести ресторанний бізнес.

Кошти, отримані від продажу активів, ФГВФО спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «БАНК СІЧ».

Хто купив ресторан Щекавиця

Переможцем тендера стало столична ТОВ «МУЛЬТІЛОГІСТИК А+». За даними Youcontrol, компанія існує понад 4 роки. Її власником є ТОВ «КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ «КОНТАДОР». Остання входить до бізнес-групи братів Трофименків. Останні володіють столичним девелопером — компанією «НЕСТ», в управлінні якої перебуває 260 тис. кв. м комерційної нерухомості, а також мережа кінотеатрів «Мультіплекс».

Нагадаємо, що Фонд держмайна України провів аукціон з продажу «Волиньторфу». Переможець, пов'язаний з братами Супруненками, запропонував за підприємство 212,2 млн грн.

Подякувати 🎉