Facebook Pixel

Пропускають на трьох КПП: польські страйкарі послабили обмеження руху біля кордону з Україною

Польські протестувальники послабили обмеження руху легкових автомобілів та автобусів на трьох пунктах пропуску. Йдеться про «Хребене — Рава-Руська», «Зосін — Устилуг» та «Долгобичув — Угринів».

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Quote«Після 17:00 відновився рух легкових автомобілів та автобусів через пункт пропуску «Хребене — Рава-Руська». Протестувальники також висловили готовність щогодини пропускати по 1 вантажівці в обох напрямках», — йдеться у повідомленні.

Прикордонники повідомили, що учасники акції протесту готові пропускати незначну кількість транспорту через пункт пропуску «Зосін Устилуг». Зокрема, вони планують кожні 30 хвилин пропускати по 5 легкових автомобілів в обох напрямках, щогодини по 1 вантажівці на в'їзд до Польщі й по 3 вантажівки на в’їзд в Україну. Автобуси в обох напрямках будуть пропускати у звичайному режимі.

Quote«Після 18:00 мітингувальники розблокували рух легкових автомобілів та автобусів через пункт пропуску «Долгобичув Угринів». Водночас протестувальники мають намір продовжувати обмеження руху для вантажівок і пропускати щогодини лише по 4 вантажівки на вʼїзд в Україну та по 1 вантажівці — на виїзд з України», — йдеться у повідомленні.

Раніше The Page повідомляв, що 20 лютого польські протестувальники посилили протести поблизу пункту пропуску «Медика — Шегині». Фермери перекрили залізницю та розсипали збіжжя з вантажного вагону на колії.

Подякувати 🎉