Facebook Pixel

Ольга Задорожна звільнилася з посади директорки «Нового каналу»

Ольга Задорожна звільнилася з посади очільниці «Нового каналу». Вона майже 20 років працювала на каналі.

Про це повідомляє «Медіамейкер».

Quote«Я вдячна за ці роки співпраці та спільні цінності, за результати, яких нам вдалося досягнути разом поза викликами спочатку пандемії, а потім повномасштабного вторгнення. Ми завжди працювали для глядача, і я вірю, що в цей час ще раз підтвердили — телебачення має велику місію», — зазначила Задорожна у своїй заяві.

Хто очолить «Новий канал»

Канал призначив в.о. директорки Ірину Ваховську. Ірина теж ветеран Starlight Media — працює у мережі з 2006 року. З 2019-го вона очолювала телеканал. «Оце». Остання посада Ваховської — програмна директорка «Нового каналу».

Quote«Велика сила «Нового» — як в етері, так і поза ним — справді зіркова команда. Тому ми продовжимо творити кращі розважальні програми й комедійні серіали, об’єднувати країну спільними цінностями та мріями. Ми активно працюємо й готуємося до осіннього сезону, щоби з новою силою вражати та радувати наших глядачів та рекламодавців», — прокоментувала своє призначення Ірина Ваховська.

Власником медіагрупи StarLightMedia, куди входить «Новий канал», є Віктор Пінчук. Він об'єднує телеканали СТБ, ICTV, ICTV2, М1, М2, ОЦЕ ТВ. У липні 2023 року, згідно з дослідженням Київстар ТБ, ці канали зайняли 31,2% української аудиторії, причому «Новий канал» вийшов на перше місце з 10,3%.

Нагадаємо, що у травні помер засновник та керівник агентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко.

Подякувати 🎉