Facebook Pixel

«Слава Збройним Силам України!»: «Укрпошта» завтра випустить перші марки нової серії

«Укрпошта» анонсувала запуск нового поштового випуску, присвяченого Збройним Силам України, до Дня захисників і захисниць України, який у нашій країні відзначають 14 жовтня.

Новий поштовий випуск: що на ньому зображено

Quote«Завтра, на честь Дня захисників і захисниць України, ми випускаємо перші марки в новій серії «Збройні Сили України»: Сухопутні війська, ВМС, ТрО, ССО, Десантно-штурмові ну і, звісно, віддамо честь «Привиду Києва» — Повітряним силам ЗСУ», — повідомив очільник «Укрпошти» Ігор Смілянський.

Марковий аркуш «Слава Збройним Силам України!» складається із 6 поштових марок з ілюстраціями військових, кожна з яких зображає окремий вид Збройних сил і окремий рід українського війська. На додачу до марок також буде випущено 6 конвертів з емблемами військ, 6 карток і конверт «Перший день». Тираж складатиме 1 млн екземплярів.

До випуску долучився український художник Антон Хрупін.

Де купити новий поштовий випуск

Купити марки можна буде починаючи з 14 жовтня:

  • у міських відділеннях;
  • в офіційному онлайні-магазині «Укрпошти»;
  • на маркетплейсах Prom, Kasta, Rozetka, eBay та Amazon.

У Києві погашення штемпелем «Перший день» відбудеться 14 жовтня. Спецпогашення «Слава ЗСУ!» відбуватиметься завтра та післязавтра в усіх філіях «Укрпошти».

Смілянський анонсував, що в наступних випусках будуть ГУР, зв’язківці, медики та інші.

Контекст. Нагадаємо: 8 жовтня з нагоди вибуху та пожежі на Кримському мосту «Укрпошта» анонсувала запуск нової патріотичної марки «Кримський міст на біс!»

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉