Facebook Pixel

«Укрпошта» анонсувала нову марку з Кримським мостом. Її вже можна передзамовити (ОНОВЛЕНО)

В «Укрпошті» анонсували запуск нової патріотичної марки «з нагоди свята». Як розповів гендиректор компанії Ігор Смілянський, підготовка до її випуску розпочалась давно.

Quote«Як Ви розумієте, готували її давно разом з художником Юрієм Шаповалом. Там і пральна машинка, і ворожа техніка, і наручники, які Крим розриває з росією. Точну дату випуску ще повідомимо пізніше», — повідомив він.

Смілянський анонсував тираж у 7 млн.

Зараз вже можна передзамовити марку «Кримський міст на біс!» за посиланням і отримати її у листопаді.

Гендиректор «Укрпошти» також повідомив, що 14 жовтня вийде марка, присвячена ЗСУ, яку погодили президент Володимир Зеленський та головнокомандувач Валерій Залужний.

Quote"А потім плануємо «Москва Палає», а також інші міста в серії «Краса і Велич України: Білгород, Курськ і тп», — додав він.

Контекст. Нагадаємо: 8 жовтня вранці на Кримському мосту спалахнула пожежа. На росії заявили, що на об'єкті стався підрив вантажного автомобіля, який став причиною займання семи паливних цистерн залізничного складу. Як наслідок два автомобільні прольоти мосту частково обвалились. Окупаційна «влада» Криму обвинуватила у пожежі «українських вандалів».

Нині російська влада не береться прогнозувати, коли зможе відремонтувати міст. Тим часом Всеросійська спілка страховиків оцінила збитки на Кримському мості у 200-500 мільйонів рублів.

Подякувати 🎉