«Нова пошта» запрошує до співпраці партнерів для розвитку мережі

Нова пошта запрошує до співпраці партнерів для розвитку мережі

«Нова пошта» шукає партнерів з-поміж магазинів, кав'ярень, аптек тощо для відкриття нових пунктів приймання та видачі оплачених посилок до 10 кг. Про це йдеться в повідомленні компанії.

Це спрощений формат відділення, у якому клієнти можуть відправити вже запаковані посилки або отримати ті, які вже оплачено, з оголошеною вартістю до 5 тис. грн. Усі фінансові сервіси будуть доступні винятково через мобільний застосунок або сайт.

«Для «Нової пошти» такий формат — можливість швидко збільшити мережу та надавати сервіси там, де зручно клієнтам. А партнери мають змогу збільшити потік клієнтів на своїх точках і відповідно продати більше товарів і послуг. Окрім того, партнер отримає винагороду від «Нової пошти» за кожну посилку», — повідомляє перевізник.

«Нова пошта» береться забезпечити логістику та технологічний бік, а саме надати транспорт, технічні засоби, програмне забезпечення, маркетингові матеріали, а також проводити навчання співробітників партнера.

Такий формат «Нова пошта» почала тестувати у 2022 році. Зараз уже відкрито 190 таких точок з Moyo, БРСМ, Delvi тощо. До кінця року компанія планує збільшити їхню кількість до 2 тис.

Читати на The Page