Facebook Pixel

«Нова пошта» запрошує до співпраці партнерів для розвитку мережі

Нова пошта запрошує до співпраці партнерів для розвитку мережі

Нова пошта запрошує до співпраці партнерів для розвитку мережі

«Нова пошта» шукає партнерів з-поміж магазинів, кав'ярень, аптек тощо для відкриття нових пунктів приймання та видачі оплачених посилок до 10 кг. Про це йдеться в повідомленні компанії.

Це спрощений формат відділення, у якому клієнти можуть відправити вже запаковані посилки або отримати ті, які вже оплачено, з оголошеною вартістю до 5 тис. грн. Усі фінансові сервіси будуть доступні винятково через мобільний застосунок або сайт.

Quote«Для «Нової пошти» такий формат — можливість швидко збільшити мережу та надавати сервіси там, де зручно клієнтам. А партнери мають змогу збільшити потік клієнтів на своїх точках і відповідно продати більше товарів і послуг. Окрім того, партнер отримає винагороду від «Нової пошти» за кожну посилку», — повідомляє перевізник.

«Нова пошта» береться забезпечити логістику та технологічний бік, а саме надати транспорт, технічні засоби, програмне забезпечення, маркетингові матеріали, а також проводити навчання співробітників партнера.

Такий формат «Нова пошта» почала тестувати у 2022 році. Зараз уже відкрито 190 таких точок з Moyo, БРСМ, Delvi тощо. До кінця року компанія планує збільшити їхню кількість до 2 тис.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉