Facebook Pixel

ХОВА оголосила евакуацію на прикордонні Харківщини

Місцева влада оголосила про евакуацію населення прикордонних населених пунктів Харківщини. Це пов’язано з обстрілами російської армії на цьому напрямку.

Про це пише Deep State.

Зокрема, про евакуацію оголосили у місті Вовчанську та навколишніх селах. Про це заявив голова Вовчанської міської військової адміністрації Тамаз Гамбарашвілі. До процесу залучені військові, поліція та волонтери.

«Зараз ми евакуюємо населення. Основна маса людей виїжджає своїм транспортом. Але водночас разом з гуманітарним центром ми організовуємо вивезення тих місцевих, у кого немає своїх автівок. Спільно з волонтерами і поліцією працюємо. Вивозимо з Вовчанська і ближніх населених пунктів, — зазначив очільник Вовчанської ОВА у коментарі «Громадського радіо».

Зокрема, діє «гаряча лінія» з питань евакуації — звертайтеся за цим номером телефону 0-800-33-92-91. Вас проконсультують і забезпечать супровід на всіх етапах.

Нагадаємо, що 10 травня на Харківщині російські військові почали обстріли з артилерії прикордонних населених пунктів України. О 5 ранку була спроба прориву росіянами нашої лінії оборони. Ці атаки відбито, тривають бої різної інтенсивності. Натепер обстріли продовжуються, зокрема в районі міста Вовчанська.


Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉